Szakmai napok

Publikálva 2017 Júl 03 | szerző: Kapcsándi Dóra

0

A Kärcher Lépéselőnyben van a piacon

Idei konferenciánk fő támogatója a Kärcher Hungária Kft. Juhász Tamással, a cég ügyvezető igazgatójával beszélgettünk arról, mit jelent számukra a konferencia, a Lépéselőnyben mottó.

2017 október 12-én, csütörtökön, a vecsési Airport Hotel Stáció****-ban kerül megrendezésre az idei, VIII. MATISZ Tisztítás-technológiai Konferencia, Lépéselőnyben alcímmel. A rendezvény előadói arról fognak beszélni, miért fontos, hogy a szakmában a cégek lépést tartsanak a változásokkal, fejlődjenek.

Erről beszélgettünk Juhász Tamással, a konferenciát támogató Kärcher Hungária Kft. ügyvezető igazgatójával is.

MATISZ: Miért fontos a Kärcher számára, hogy a szakmabeliek konferenciákon, például a VIII. MATISZ Tisztítás-technológiai Konferencián tudjanak részt venni?

Juhász Tamás: Egy rendezvény, ahol egyszerre tudunk prezentálni olyan cégek vezetőinek, akikkel a jövőben együtt tudunk dolgozni kiemelkedően fontos. Illetve itt sok olyan információt adhatunk át egymásnak, ami a jövőbeni döntések szempontjából kulcsfontosságú lehet!

M: Mi mindenre ad alkalmat egy ilyen rendezvény?

J. T.: Fontos számunkra, hogy az emberek megismerjék a Kärcher Brand-et, mely egyben minőséget és széleskörű megoldásokat jelent. Szeretnénk, ha mindenki tudná, hogy a Kärcher a professzionális tisztítás valamennyi területén nyújt megoldást a felmerülő feladatokra. A rendezvény alkalmat ad arra, hogy új kapcsolatokat építsünk, új partnereket ismerhessünk meg.

M: Mit jelent a Kärcher számára az a kifejezés, hogy Lépéselőnyben, ami a konferencia idei alcíme, mottója?

J. T.: A tisztítás technikában a Kärcher piacvezető jelenleg. Köszönhetően annak, hogy cégünk már a kezdetektől olyan megoldásokat kínált elsőként a piacon, ami egyedülálló volt a maga nemében, illetve ezt az előnyt igyekszünk azóta is megtartani innovatív fejlesztéseink által. A konferencia elnevezése sokatmondó és releváns.

Találkozzunk a konferencián, jelentkezzen most!

Tags: , , , , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑