Szakmai napok

Publikálva 2017 jún 19 | szerző: Kapcsándi Dóra

0

Már most jegyezze fel az idei konferenciánk dátumát!

2017. október 12-én, csütörtökön kerül megrendezésre az idei, VIII. MATISZ Tisztítás-technológiai Konferencia, Lépéselőnyben alcímmel. Fő témánk, hogy hogyan tud ez a szakma a mai kihívásoknak megfelelni, előrelépni.

„A tisztítás-technológiai szakmának, a benne dolgozó szakemberek számára nagyon fontos, hogy minden évben lehetőséget biztosítsunk a legfontosabb szakmai kérdések megvitatására. Ezért rendezzük meg évről évre a MATISZ Tisztítás-technológiai Konferenciát. Ez egy jó alkalom arra, hogy a szakemberek találkozzanak egymással, akár partnerekként, akár egymás konkurenciájaként végzik a piacon a mindennapos tevékenységüket” – mondta Paár Zoltán, a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség (MATISZ) elnöke. Hozzátette: a kapcsolatépítésnek, az üzleti találkozók megalapozásának, az első kapcsolatfelvételnek kiváló helyszíne a konferencia.

Az idei eseményre 2017. október 12-én, csütörtökön kerül sor. A helyszín már sokak által ismert. Idén is a vecsési Airport Hotel Stáció**** ad otthont rendezvényünknek.

A rendezvény fő támogatója a Kärcher Hungária Kft.                   

Írja fel naptárába a dátumot! A konferencia részleteiről, az előadókról, a témákról folyamatos tájékoztatást adunk az elkövetkező hónapokban.

Nem véletlenül Lépéselőnyben az idei konferencia alcíme, hiszen a kihívásokról, a lehetőségekről, és a piacon való elsőség fenntartásáról vagy megszerzéséről, ezek feltételeiről lesz szó az előadásokon.

Jegyezze meg: 2017. október 12. – VIII. MATISZ Tisztítás-technológiai Konferencia. Akár már most tud jelentkezni, a jelentkezési lap kitöltésével.  

Találkozzunk ott! A részletekkel hamarosan jövünk.

Tags: , , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑