VIII. MATISZ Konferencia

Publikálva 2017 Sze 07 | szerző: Kapcsándi Dóra

0

Találkozzunk a MATISZ konferencián!

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődő szakmabelit a VIII. MATISZ Tisztítás-technológiai Konferenciára!

Tisztelt Kolléga, Cégvezető!

A Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség (MATISZ) egyik célja, hogy egy évben legalább egyszer legyen egy olyan nap, amikor a tisztítás-technológiában dolgozó szakemberek kiszakadnak a hétköznapi feladatok közül, és kellemes környezetben lehetőségük van a kötetlen eszmecserére, az aktuális szakmai problémák és megoldási javaslatok megbeszélésére.

Ezért rendezzük meg ismét, immár nyolcadik alkalommal a MATISZ Tisztítás-technológiai Konferenciát, amelyre ezúton is szeretettel meghívjuk Önt és munkatársait, partnereit.

Időpont: 2017. október 12., csütörtök 8.30-16.00h

Helyszín: Vecsés, Airport Hotel Stáció****

A részletes programot itt találja!

Jelentkezzen most!

Ebben a szakmában szinte mindenki ugyanazokkal vagy hasonló problémákkal küzd, a munkaerőhiánnyal, a képzett szakemberek hiányával, az alacsony rezsióradíjakkal és a jó munkaerő megtartásának nehézségeivel. Hiába vagyunk versenytársak a hétköznapokban, évente egyszer fontos összejönni, és megoldást keresni ezekre a mindenkit érintő problémákra. Nem véletlenül Lépéselőnyben az idei konferencia alcíme, hiszen a kihívásokról, a lehetőségekről, és a piacon való elsőség fenntartásáról vagy megszerzéséről, ezek feltételeiről lesz szó az előadásokon.

A MATISZ ezzel a konferenciával teret kíván adni olyan előadóknak és témáknak, melyek sokakat érinthetnek és érdekelhetnek, valamint fogódzót adhatnak a hétköznapok során. Itt lehetőség van a párbeszédre, a közösségépítésre, hiszen nem csupán a cégvezetőket, de munkatársaikat is szeretettel várjuk!

Találkozzunk október 12-én, Vecsésen! 

Jelentkezem.

Nyomtatható PROGRAM.
A konferencia támogatója a Kärcher Hungária Kft.                                           

Tags: , , , , , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑