EN  |  HU

Aktualitások

Publikálva 2020 Sze 01 | szerző: Kiss Judit

0

Új időpontban a szakma nagy kiállítása: 2021. április 14-15.

Az elmúlt időszak földcsuszamlás-szerű változásokat hozott a szakmánkban és azon kívül is. A 2020. októberére tervezett kiállításról már hónapokkal ezelőtt tudtuk, hogy a megrendezése ebben az időpontban partnereink, látogatóink számára sokkal kockázatosabb, mint egyébként, ezért a szervezők hónapok óta egyeztetnek, tárgyalnak és azon dolgoznak, hogy új időpontban, egy minőségében minden eddigi felülmúló kiállítást hozzanak össze. Ez az új időpont a tavaszi kiállítás-szezonba esik: 2021. április 14-15-én várjuk szeretettel kiállítóinkat, konferencia-résztvevőinket és látogatóinkat. A helyszín változatlanul a Hungexpo B pavilonja. Kiállítóink számára a feltételek és a kiállítás paraméterei változatlanok.

Az elmúlt időszak több mint két napra elegendő új témát, eszközt, gépet, anyagokat, megváltozott megbízói prioritásokat és átalakult piaci helyzetet hozott. Kiemelt téma lett a fertőtlenítés, a takarítás hatékonyságának a mérése, elterjedt az ózonos fertőtlenítés, felrobbant a takarítóeszközök és tisztítószerek online kereskedelme, megváltoztak az irodai és ipari felhasználók elvárásai és prioritásai, teljesen átformálódott a munkaerőpiaci helyzet és a sort hosszan folytathatnánk. Fontos kiemelni, hogy mindezzel párhuzamosan a lakosság és az üzleti megrendelők tudatossága, ismerete is más szintre lépett, így a szolgáltatóknak, kereskedőknek ma már sokkal könnyebb dolga van az értékesítés támogatásában, mint akár egy évvel korábban. Ugyanakkor ezeket a megrendelőket el kell tudni érni, velük kapcsolatot építeni pedig egy szakkiállításon lehet a legkönnyebben, hiszen itt egy helyen, koncentrált időben mindenki jelen lesz. Arra számítunk, hogy a gyorsan lezajlott és nagy horderejű változások miatt a korábbi várakozásainknál is több kiállító és látogató fogja megtisztelni a Budapest Cleaning Show 2021 kiállítást jelenlétével.

Önre is számítunk, írja be a naptárába az új időpontot: 2021. április 14-15. Amennyiben kiállítana, kollégáink szívesen válaszolnak a kérdéseire az alábbi elérhetőségek egyikén:

Markót Katalin
E-mail: markot.katalin@matisz.org
Tel: +36 70 902 0169

Kiss Judit
E-mail: kiss.judit@matisz.org
Tel: +36 20 424 1343


további cikkeiVissza az elejére ↑