VIII. MATISZ Konferencia

Publikálva 2017 Sze 03 | szerző: Kapcsándi Dóra

0

Vegyen részt a MATISZ-konferencián és nyerjen!

Két jó hírünk is van! Aki 2017. szeptember 11-ig regisztrál, kedvezményesen tud jegyet vásárolni a VIII. MATISZ Tisztítás-technológiai Konferenciára. Emellett pedig nyereményjátékunkon is indulhat. A részletekről és feltételekről alább olvashat. 

Aki 2017. szeptember 11-ig regisztrál még kedvezményes áron MATISZ tagként, 19.900 Ft + áfáért, nem MATISZ tagként 25.900 Ft +áfáért vehet részt a VIII. MATISZ Tisztítás-technológiai Konferencián. Emellett pedig automatikusan részt vesz nyereményjátékunkon is, melyen 1 db T12/1 halk, fordulékony és billenésbiztos száraz porszívót sorsolunk ki azok között, akik szeptember 11-ig regisztráltak és október 9-én éjfélig be is fizették a részvételi díjat.

Díjazzuk azokat a cégeket is, ahonnét legalább két fő delegálja magát a konferenciára, és részt is vesznek azon. Közöttük 1 db T12/1 száraz porszívót és fődíjként 1 db Puzzi 10/1 szőnyeg-és kárpittisztítót sorsolunk ki. A sorsolásra ez esetben is azok kerülhetnek be, akik október 9-én éfélig befizették a részvételi díjat.

A nyereményeket a konferencia támogatója, a Kärcher Hungária Kft. ajánlotta fel. A sorsolásra, és a nyeremények átadására a helyszínen kerül sor.

Jelentkezzen most a konferenciára, biztosítsa helyét kedvezményes áron még ma! 

A rendezvény támogatója a Kärcher Hungária Kft.                   

Tags: , , , , , , , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑